Home

Passie4Hospitality, het gespecialiseerde uitzendbureau binnen de horecasector is continu op zoek naar vernieuwing op de arbeidsmarkt.

Passie4Hospitality, het gastvrijheidsuitzendbureau bij uitstek, creëert verbinding tussen werkgever en werknemer: Hoe? Met één van de belangrijkste pijlers voor een succesvolle horeca-onderneming: passie!
Door de ruime praktijkervaring in de horeca en de aantoonbaar deskundige medewerkers weet ons team de perfecte match te maken tussen uw wens als horeca-ondernemer en de geschikte kandidaat. U bent hiermee altijd verzekerd van de juiste medewerker op de juiste plek in uw bedrijf.

Lees meer...
Passie4Hospitality is door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend als leerbedrijf. Klik hier voor meer informatie.
Passie4Hospitality voldoet aan de verplichtingen gesteld door de Stichting Normering Arbeid (SNA). Klik hier voor meer informatie.
Passie4Hospitality is door Safex Certificatie Instelling gecertificeerd volgens de NEN 4400-1 norm en voldoet aan alle wettelijke verplichtingen.
Klik hier voor meer informatie.
De Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) behartigt de belangen van ondernemers in de Nederlandse flexbranche.  ABU-leden voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Passie4Hospitality is ABU-lid. Hiermee laten we zien dat we staan voor kwaliteit, zekerheid en financiële betrouwbaarheid. Omdat we periodiek worden gecontroleerd, is de kwaliteit continu gewaarborgd.
Passie4Hospitality is co-partner van MKB Rotterdam Rijnmond. We willen graag werklozen aan het werk helpen om zo het tekort aan goed horecapersoneel te verkleinen. Het werkoffensief is een erg mooi initiatief hiervoor.
Klik hier voor het artikel in MKB magazine Rotterdam Rijnmond.
Passie4Hospitality is te zien in het RTL4 programma Van Passie naar Droombaan. Klik op het logo om de uitzending te bekijken.